Ali Hemmati
Sales I Management I Finance 
HomeAbout MeServicesNews or ReviewsContact Me

  • 10 års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av management, HR, försäljning, finans och konsult
  • Masterexamen i Business Management
  • Certifierad finansrådgivare
Om Ali Hemmati
Karriärmål
Mitt mål är att ständigt utvecklas som individ genom kunskap och erfarenheter. Med min driftiga personlighet, vill jag skapa och utveckla bättre och effektivare processer för potentiella hinder och utmaningar som kan uppstå. Att få möjlighet att hjälpa en medmänniska eller en grupp av personer i behov av hjälp ger mig glädje.


Intressen och livsmål
Mitt främsta intresse är familj, resa och träffa människor med olika kulturer, lära mig om seder, historia, och naturligtvis deras matkultur. Ett annat intresse jag har är båtlivet. En resa med båten med min familj och vänner ger liv lite mer mening. Med min bakgrund som elitsimmare, har ständig utveckling varit en viktig del av mitt liv. Att uppnå mål, vara strukturerad, vara en ansvarsfull medborgare och alltid planera framåt är viktiga faktorer i mitt liv.

"To be idle is a short road to death and to be diligent is a way of life; foolish people are idle, wise people are diligent." 
-Buddha

"In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away." 
-shing xiong

I live my life according to above mentioned quotes and wish to add, that a life without joy is not a life worth living.


Vem är jag, vad har jag uppnått?
Min personliga utveckling har varit en central och viktig del i livet. Nyckeln till min framgång, har varit och är att kontinuerligt utmanat mig själv. För att ge dig en rättvisare bild om mig , har jag nedan gjort en kort beskrivning om min karriär och val jag gjort i livet.

  Den senare delen av min karriär har handlat om att förstå, att få bredare kunskap med ambitionen att bli en specialist på områdena bank, finans, förvaltning och försäljning. För att uppnå detta, arbetade jag med olika finansiella aktörer inom olika områden. De finansiella aktörerna är svenska banker som SEB, Handelsbanken, Nordea, men också oberoende konsultföretag. Inom olika områden inom den finansiella sektorn har jag nu erfaranehter ifrån. Jag testade också på egenföretagande, som var mycket användbart och mycket bra för min personliga utveckling. Jag öppnade en oberoende rådgivande företag med totalt 14 anställda där jag samarbetat med svenska banker och globala banker som RBS, Credit Suisse och Deutsche Bank. Jag har också haft ett litet investmentbolag som investerat i olika affärsidéer. Som egenföretagare, fick möjlighet att utvecklas inom området import / export, affärs förhandling, PR, marknadsföring, rådgivning, förvaltning, Retail Banking, Finansiella tjänster, budgetering, att vara en arbetsgivare, att vara entreprenör.

I min ungdom, har jag utvecklats genom olika sporter som tennis, simning och basket, men i slutändan valde jag att utvecklas inom simningen med ett mål för att bli mästare. Jag var hela tiden i olika svenska städer tävlat mot olika klubbar tills jag blev tredje reserv i svenska ungdomas landslaget som representerar Sverige i stora internationella tävlingar. På grund av min hängivenhet till sport har jag har gjort stora uppoffringar i mitt privatliv. Jag växte mycket som individ under min simkarriär, jag lärde mig att vara strukturerad, målinriktad, att ha vinnare sinne, förstå mina begränsningar samt upplevelsen av framgång uppnås genom hårt arbete och hängivenhet. Vid femton års ålder la jag tyvärr simkarriär på hyllan och la mer tid på mina högskolestudier. I stället lyckades jag arbeta vis sidan av högskoleutbildning men denna gång som en huvud simtränare i Skuru IK. jag ansvarade över tjugo tränare och deras utveckling, planering, samt ansvar hundratals unga simmare. i kvällarna arbetade jag på Capena Fund & amp; Försäkring som säljare av försäkringar och finansiella instrument. Som ni ser, utvecklade jag väsentligt för min unga ålder.

Efter min examen har jag utbildat mig vidare inom ekonomi magisterexamen med inriktning & nbsp; i lag och ledning på Stockholm Universitet. Jag vill tillägga att det förutom mina fem år på University, arbetade jag på Capena Fund & amp; Försäkringar på kvällarna i kombination med SkuruIK på eftermiddagen och helger.
Vid 28 års ålder, hade jag uppnått de flesta av mina praktiska och teoretiska mål som blev ryggraden i min framtida karriär. Min erfarenhet, branschkunskap, ledarskap och organisatorisk kapacitet som jag har från min olika befattningar inom industrin, och från min tid som tränare. 

Interested in learning more?
Committed to help my employers to achieve  goals in Sales, Finance
Management 

Ali Hemmati